Praktisk info

Lægehuset er beliggende tæt på centrum med gode parkeringsforhold. Der er handicapvenlig indgang med automatiske døråbnere. Lægehuset i Løgumkloster er en kompagnipraksis med 4 læger og som oftest en uddannelseslæge.Telefontider
Morgen-telefontiden bliver derfor fra 11. januar 2023 beregnet til dem, der akut er blevet syge og har behov for snarlig undersøgelse. Imellem kl. 8 og 8.30 kan dette aftales via sekretariatet eller via samtale med sundhedsfaglig.

  • Bliver man pludseligt syg i løbet af dagen, må man naturligvis altid ringe.
  • Ved ikke-akutte spørgsmål (opfølgning, prøvesvar og lignende) opfordres til brug af mail.
  • Ellers kan der, ved særligt behov, efter kl. 8.30 aftales telefonsamtale senere på dagen.

Mails kan sendes via lægehusets hjemmeside eller via “min læge-appen”. For at kunne anvende “min læge-appen” skal man også være oprettet som bruger på vores hjemmeside.

Medicinbestilling
Kun medicin der er aftalt med lægen kan fornys af sekretæren pr. telefon, mail eller ved henvendelse i skranken. Al ny medicin aftales med lægen, enten i dennes telefontid eller ved en konsultation.
Enhver form for medicinsk behandling kræver regelmæssig kontrol.

Tidsbestilling
Der skal helst bestilles tid mellem 9.00 og 13.00 hos sekretæren, da er det også lettest at komme igennem, og du blokerer ikke lægens telefontid. Der kan også bestilles tid pr. mail.
Ved AKUTTE problemer kan du altid få en tid samme dag, men måske ikke hos den læge, du sædvanligvis benytter, da der kan være forskellige ventetider hos lægerne.
Ved ikke akutte problemer er der ofte flere dages ventetid. Du vil blive spurgt om henvendelsesårsag, så lægen kan være forberedt på, hvad det drejer sig om, og der kan afsættes en passende tid.

E-mail konsultation
E-mail konsultation er kun beregnet til korte konkrete problemstillinger. Der skal kun være tale om enkle, korte forespørgsler af ikke-hastende karakter, som ikke kræver supplerende spørgsmål fra lægens side. Det er ikke muligt af vedhæfte filer eller billeder.
Via e-mail kan man også få svar på celleskrab eller klamydiapodninger efter aftale med lægen.

Lægevagten
Akut opstået sygdom eller forværring af bestående sygdom kan vurderes efter aftale med lægevagten på tlf. 70110707. Lægevagten er åben på alle hverdage fra kl. 16.00 til næste morgen kl. 8.00, samt lørdag, søndage og helligdage gennem hele døgnet.